July 2011
Nieuwe website is online
De nieuwe website is klaar. Ongetwijfeld nog hier een daar wat kleine zaken om aan te passen, maar met een nieuw elan kunnen we de toekomst in.
Geschreven door admin
July 2011
Voorbereiding Polentocht 2011 in volle gang
De voorbereiding voor de Polentocht Driel zijn weer in volle gang. De vele vrijwilligers en leden van  de trimgroep van Luctor et Emergo zijn weer klaar om de wandelaars te ontvangen en  veilig te laten oversteken en te laten genieten van de omgeving van Driel. In overleg met de Gemeente Overbetuwe wordt geprobeerd de Drielse Rijndijk na de oversteek met het Drielse veer verkeersluw te maken, zodat de wandelaars veilig kunnen wandelen.

De inschrijving kan ook dit jaar digitaal gebeuren via de website http://www.polentochtdriel.nl. De organisatie heeft de routebeschrijving aangepast en voor zien van kaartjes. Deze worden aan de lopers uitgereikt bij de start in de Oldenburg.

De website van de Polentocht Driel wordt onderhanden genomen. Dewi is druk doende om de styling van de site om te gooien. Ook de inhoud wordt aangepast. Medio juli 2011 moet de site klaar zijn.
Geschreven door admin
July 2011
Polentocht ook in 2010 een succes
De wandeltocht bleek ook dit jaar (2010) een groot succes. Er waren 474 wandelaars die deelnamen aan de Polentocht. Een mooie stijging ten opzichte van vorig jaar. De Polentocht mag zich verheugen op een grote belangstelling, met als hoogte punt een mooi artikel in de Gelderlander.
Geschreven door admin
July 2011
Voorbereidingen Polentocht 2010 gestart
De voorbereidingen voor de wandeltocht zijn gestart. De positieve opmerkingen uit het voorgaande jaar worden opgehaald en uitgebouwd naar de organisatie voor dit jaar.

Er wordt gerekend op meer wandelaars. De promotie rond de wandeltocht moeten worden aangescherpt.
Geschreven door admin
July 2011
Polentocht 2009 groot succes!
De wandeltocht in Driel is een groot succes geweest. Er zijn 379 wandelaar ingeschreven en allen hebben hun wandeling volbracht. De wandelaars waren zeer te spreken over de uitgezette routes, de verkeersregelaars en de organisatie bij start en finish. Veel wandelaar hebben na hun wandeling genoten van de gastvrijheid in de Oldenburg.
Geschreven door admin

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Powered by CuteNews